Please Wait...

DesignWool 200g. Harmaa
Perustiedot
Valmistaja: 
Tuotekoodi: 
102833
Suositushinta (alv 0 %): 
29,00€
Takuu (kk): 
12

Warmwool Marius Headover on parhaasta merinovillasta valmistettu ohut ja kulutuskestävä monitoimipäähine syksyyn ja talveen. Voidaan käyttää monipuolisesti kaulurina, huppuna, otsapantana, pipona, kasvohuivina tai omalla persoonallisella tavalla. Soveltuu jokapäiväisen käytön lisäksi aktiiviurheiluun: juoksuun, pyöräilyyn, vaellukseen, retkeilyyn, hiihtoon ja muuhun ulkoliikuntaan.

Suositellut käyttölämpötilat:
Low activity: -15C +9C
Medium activity: -20C 0C
High activity: -20C -3C
Materiaali pehmeää 200 g parasta (17,5mikronia) 100% merinovillaa. Total Easy care. Erittäin istuva ja toiminnallinen. Ei ala haista pitkäaikaisessakaan aktiivisessa käytössä, ja on mukavuudeltaan sekä pehmeydeltään huippuluokkaa.

Pesuohje: Pestään nurin päin käännettynä 40C, villashampoolla. Venytetään muotoonsa ja ripustetaan kuivumaan.
Paino: 70g.
Koot: Yksi unisex onesize-koko.
Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 2 vuotta.

Marius®© kuvion on alun perin suunnitellut norjalainen Unn Søiland vuonna 1953. Kuvionti on saanut nimensä norjalaisen sotasankarin, alppihiihtäjän ja näyttelijän, Marius Eriksenin mukaan. Kyseinen kuvionti nähtiin ensimmäisenä Marius Eriksenin päällä, käsinkudotussa villapaidassa, käsityölehden kannessa. Kuviosta tuli huippusuosittu, Norjan käytetyin malli, joka tunnetaan edelleen Mariuksen nimellä. Kuviointi edustaa norjalaisille tyypillistä sporttista ulkoilmaelämää ja perinteitä. Tänä päivänä kuvio on norjalainen ikoni.