Please Wait...

sininen tulus retail
Perustiedot
Valmistaja: 
Tuotekoodi: 
11112710
Suositushinta (alv 0 %): 
13,00€
Takuu (kk): 
24

Tulustikku, jossa ergonomiset kahvat, hätäpilli ja parannettu raapaisulevy. Original Fire Steel tulustikku sytyttää nuotion, takan, retkikeittimen tai grillin muutamalla raapaisulla vaikeissakin sääoloissa. Toimii hyvin myös märkänä, tuulessa ja korkeassa ilmanalassa. Soveltuu retkeilyyn, mökkeilyyn, kalastus- ja metsästysreissuille sekä campingiin. Tällä tulen tekemisestä tulee nautinto.

Alkuperäistuote, joka on laajalti sotilaidenkin käytössä pitkin maailmaa. Light My Firen kehittämä raapaisulevy, jolla tulen teko on tehokasta. Tuottaa n. 3000°C kirkkaita kipinöitä, jotka toimivat tarvittaessa myös hätäsignaalina. Kesto jopa 3000 sytytyskertaa edustaen kestävän kehityksen ajattelua. Pituus 8 cm. Toimitetaan retail-piikkipakkauksessa. Design by Joachim Nordwall. Valmistusmaa Ruotsi. International Survival Instructors Associationin virallisesti hyväksymä selviytymisvaruste.

Liikelahjatilaajille tiedoksi: FireSteel on helppo logomerkata tyylikkäästi, eikä sillä ole vaarallisten aineiden postitusrajoituksia.