Please Wait...

Leipäveitsi pun. Classic 1891
Perustiedot
Valmistaja: 
Tuotekoodi: 
12310
Suositushinta (alv 0 %): 
129,00€
Takuu (kk): 
99

Parhaiden kokkien muiden vaativampien ihmisten vaatimukset täyttävä ergonominen leipäveitsi. Soveltuu myös hienompien hotellien aamiaisbuffetiin pitkäikäiseksi leipäveitseksi. Progressiivisesti teroitettu terä mahdollistaa isojenkin leipien siistin ja tehokkaan leikkaamisen vaurioittamatta pehmeää sisusta. Soveltuu myös lihan leikkaamiseen ja vihannesten paloitteluun.

Terä 14C28N ruostumatonta terästä, joka on käsitelty 58HRC Rockwellin kovuuteen Moraknivin salaisella prosessilla, joka antaa veitselle sen ainutlaatuiset ominaisuudet. Kahvan ja terän kulma on ideaalinen ettei rystyset osu leikattaessa leikkuulautaan. Terä on muotoiltu turvalliseksi niin että käsi ei pääse vahingossa lipsahtamaan kahvalta terään. Kahva Pohjoismaassa kasvanutta koivua. Kahvan päissä ruostumattomasta teräksestä valmistetut puristusholkit, jotka tuovat veitselle täydellisen tasapainon. Valmistusmaa Ruotsi. Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 10 vuotta.

Terän paksuus: 2,5 mm
Terän pituus: 246 mm
Kokonaispituus: 371 mm
Paino: 157 g
Toimitetaan yksittäispakattuna lahjapakkaukseen.

Morakniv Classic 1891 on Moraknivin ja Ruotsin arvostetuimman kokin Johan Joreskogin yhdessä kehittämä huippuluokan keittiöveitsisarja, jossa yhdistyvät Johanin tietotaito ja kokemukset työskentelystä maailman parhaissa ravintoloissa ja Moraknivin kokemus parhaiden veitsien valmistamisesta. Nimi tulee Morakniv Ab:n perustamisvuodesta. Sarja on suunniteltu tarjoamaan suorituskykyä ja toiminnallisuutta, jota vaativimmat ammattikokit ja kotona ruuanlaittoa arvostavat varusteiltaan odottavat. Tuotteissa on käytetty vain Pohjoismaisia raaka-aineita.