Please Wait...

Jaloterästä.104mm.2,5mm.MOLLE
Perustiedot
Valmistaja: 
Tuotekoodi: 
12351
Suositushinta (alv 0 %): 
35,00€
Takuu (kk): 
99

Uusi sotilas- ja viranomaiskäyttöön suunniteltu sileäteräinen yleispuukko MOLLE kotelolla. Musta korroosionestopinnoitettu 2,5 mm terä. Tyypillisiä käyttäjäryhmiä: poliisi, rajavartiolaitos, tulli ja sotilaat erikoisjoukkoineen.

Puukko tuppineen voidaan kiinnittää turvallisesti suoraan vyölle tai esim. liiviin, repun kylkeen, asekotelon pidikkeeseen, käsivarteen, jalkaan tai muualle helposti saataville MOLLE- järjestelmään (Modular Lightweight Load-carrying Equipment) yhteensopivan tupen ansiosta. Tupessa myös PALS (Pouch Attachment Ladder System). Yläosassa lukituslenkki puukon kahvan ympärille, jota voi käyttää myös käsineet kädessä. Tupessa avara suuaukko, johon puukko on helppo työntää takaisin.

Ergonominen musta kumikahva sormisuojalla. Tarjoaa pitävän otteen myös märkänä ja kylmänä. Terän materiaali ruostumaton teräs, eli terä pysyy terävänä pitkään. Kokonaispituus tupen kanssa: 224 mm. Terän pituus: 104 mm. Terän paksuus: 2,5 mm. Kokonaispaino 157 g.

Tupen MOLLE kotelo arvostetun Sniegel Designin suunnittelema yhdessä Mora of Sweden Ab:n ja erikoisjoukkojen sotilaiden kanssa. Materiaali erittäin kulutuskestävä nylon.

Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 10 vuotta. Valmistusmaa Ruotsi.

Toimitetaan lahjapakkauksessa, joka on myös mahdollista ripustaa myymäläpiikkiin. Pakkauksen mitat: 25,5 cm x 4,8 cm x 5,8 cm.
15 kpl tukkuaskin GTIN: 7391846015345