Please Wait...

Jaloterästä. Terä 148mm
Perustiedot
Valmistaja: 
Tuotekoodi: 
12475
Suositushinta (alv 0 %): 
25,00€
Takuu (kk): 
99

Lahjapakkauksessa toimitettava vaativaan vapaa-ajan käyttöön ja työkäyttöön soveltuva laadukas ja pitkäikäinen yleispuukko suurikokoisella terällä. Suunniteltu yhdessä ammattikäyttäjien kanssa. Säilyttää terävyyden pitkään. Mahdollistaa suurikokoistenkin esineiden tehokkaan leikkaamisen, muotoilun, vuolemisen ja siistin viimeistelyn. Kahvassa suurikokoinen sormisuoja ja se soveltuu isollekin kädelle sekä käyttöön käsineet kädessä. Mallin tunnistaa vihreästä väristä kahvan päissä ja vihreästä tupesta.

Kumipintainen pehmeä kahva tarjoaa erinomaisen otteen ja tehostaa työskentelyä. Terän materiaali ruotsalainen ruostumaton Sandvik erikoisteräs, jonka ansiosta pysyy terävänä 4-8x normaalia pidempään. Kokonaispituus: 275 mm. Terän pituus: 148 mm. Terän paksuus: 2,5 mm. Paino 160 g. Muovitupen pohjassa tyhjennysreikä ja ylhäällä nahkainen vyölenkki.

Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 10 vuotta. Valmistusmaa Ruotsi.

Tyylikkään pahvisen Morakniv lahjapakkauksen voi myös ripustaa piikkiin. Tukkulaatikossa (jonka kyljessä EAN: 7391846015369) on 15 kpl lahjapakkauksia.