Please Wait...

Runsashiiliterästä. Vihr.3,2mm
Perustiedot
Valmistaja: 
Tuotekoodi: 
12494
Suositushinta (alv 0 %): 
17,00€
Takuu (kk): 
99

Lahjapakkauksessa toimitettava tehokas ja järeä työkalu eränkävijöille, metsästäjille, kalastajille, retkeilijöille ja sotilaskäyttöön. Erikoissuuri kahva soveltuu isollekin kädelle sekä käyttöön käsineet kädessä. Kun puukkoa halutaan iskeä hamarapuolelta tai kahvan päästä, se vaatii suurta lujuutta koko rakenteelta. Companion Heavy Duty on tällaiseen käyttöön oikea valinta. Kahva on injektoitu kolmikerrosmenetelmällä karaan ja poikkeuksellisen paksu terä teroitettu optimaaliseen 27 ° kulmaan (Pohjoismainen teroitus), jotta se säilyttää terävyyden rajussakin kohtelussa maksimaalisen pitkään (normaaleissa puukoissa teroituskulma on yleensä 23°).

Kumipintainen kahva, jonka kuviointi tarjoaa erinomaisen otteen ja tehostaa työskentelyä. Terän materiaali runsashiilinen teräs, eli terä on helppo teroittaa. Kokonaispituus: 224 mm. Terän pituus: 104 mm. Terän paksuus: 3,2 mm. Kokonaispaino 135 g. Armeijanvihreän muovitupen pohjassa tyhjennysreikä ja ylhäällä vyökiinnike, jossa kiinnitysmahdollisuus myös nappiin, sekä lisävarusteena saatavaan Twin Holder kiinnikkeeseen, jolla kaksi puukkoa saa vierekkäin vyölle (tuotenro 11796). Tupen voi myös liittää suoraan kaikkien Morakniv Combi Sheath tuppien kylkeen, jolloin kaksi työpuukkoa kulkee yhdessä mukana.

Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 10 vuotta. Valmistusmaa Ruotsi.

Tyylikkään pahvisen Morakniv lahjapakkauksen voi myös ripustaa piikkiin. Tukkulaatikossa (jonka kyljessä EAN: 7391846016205) on 15 kpl lahjapakkauksia.