Please Wait...

Kokoon taittuva juomakuppi
Perustiedot
Valmistaja: 
Tuotekoodi: 
42390510
Suositushinta (alv 0 %): 
5,70€
Takuu (kk): 
24

Kokoon taittuva kevyt ja tyylikäs juomakuppi. Vedä auki juomisen ajaksi, täytä ja paina kasaan kuljetuksen tai säilyttämisen ajaksi. Toimii niin luonnossa kuin kaupunkiloissakin. Voidaan varustaa lisävarusteena saatavalla Light My Fire ReStraw pillillä.

Muista myös Demo Pack-Up Cup myymälään esille. Tuotenumero 71393300.

Juomakansi, jonka ansiosta neste pysyy pidempään lämpimänä, ei läiky ja on turvallinen sekä suojaa juomaa myös hyönteisiltä ja roskilta. Helppo puhdistaa ja vie kasaan taitettuna erittäin vähän tilaa. Sisällä mitta-asteikko. Alaosa hyvän otteen tarjoavaa, liukumatonta TPE -materiaalia.

Soveltuu myös kuumille nesteille. Kansi kiinnitetty kuppiin katoamisen estämiseksi. Konepesun ja mikroaaltouunin kestävä.
Valmistettu Ruotsissa 0-päästötehtaassa kierrätettävistä materiaaleista, jotka eivät aiheuta veteen lainkaan hajuja tai makuja ja jotka eivät ime itseensä hajuja tai makuja: BPA-vapaa PP ja TPU. Tilavuus 2,6 dl. Koko 100 mm x 75 mm x 75 mm. Paino 37 g. Mahtuu myös Light My Fire Lunch Kit ja Meal Kit -astiasarjojen sisään. Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 2 vuotta.