Please Wait...

2hlö astiasrj Pack-up Cupeilla
Perustiedot
Valmistaja: 
Tuotekoodi: 
50684740
Suositushinta (alv 0 %): 
25,00€
Takuu (kk): 
24

Uudenlainen astiasarja kahdelle henkilölle. Tekee ruokailusta helppoa niin luonnossa, veneessä, pyöräretkellä kuin kaupungillakin. Sarjassa on kaikki mitä tarvitaan aterian kuljettamiseen, ruokailuun ja juomiseen. Kaikki osat pakkautuvat käytännöllisesti sisäkkäin.

Osat: Pohjan syvä lautanen ja kannen kaksi matalaa lautasta, kaksi kokoon taittuvaa Pack-up-Cup juomakuppia juomakannella, kaksi Spork Original -aterinta (lusikka-haarukka-veitsi) sekä uudenlainen valjas, jonka ansiosta kokonaisuus pysyy käytännöllisenä pakkauksena.

Ominaisuudet:
Pinottava. Tiskikoneen- ja mikron kestävä, helppo puhdistaa. Materiaalit BPA-vapaita ja kestävän kehityksen ajattelua edustavia: Astiasarja kierrätettävää polypropyleeniä. Kelluu. Spork on paistinpannun kuumuuden kestävää ja teflonpannuystävällistä Tritania, pituus 17 cm. Valjaan materiaali TPE.
Mitat:194 mm/sivu, kork. 65 mm. Kokonaisuuden paino 339 g. Tilavuudet: Syvä lautanen 900ml, matalat lautaset 500ml/kpl, Pack-up-Cupit 260 ml/kpl.
Valmistettu uudenaikaisessa 0-päästötehtaassa Ruotsin Västervikissä. Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 2 vuotta. Toimitetaan retail-piikkipakkauksessa.