Please Wait...

EN166 FT. 2C-1.2 1 BT
Perustiedot
Valmistaja: 
Tuotekoodi: 
COBHDPI
Suositushinta (alv 0 %): 
15,00€
Takuu (kk): 
24

Erittäin laajan 180-asteen panoraamanäkymän tarjoavat HD-linsseillä varustetut sankamalliset suojalasit työkäyttöön. Suunniteltu sisäoloihin terveydenhuoltoalan ammattilaisille (hammaslääkärit, suuhygienistit, terveydenhoitajat, kirurgit, lääkärit jne.), sähkö- ja elektroniikka-asennuksiin, teollisuudelle, tarra-asennuksiin, maalauksen laaduntarkastukseen ja muihin ammatteihin missä vaaditaan erittäin suurta tarkkuutta ja erottelukykyä. Rokotuksiin parhaat lasit mitä markkinoilta on löydettävissä. Ei suositella oloihin missä vaaditaan suojaa auringonvalolta tai siniseltä valolta.

Suojaa silmiä UV-säteiltä häiritsemättä värierottelukykyä ja matalaenergisiltä mekaanisilta vaaroilta (6 mm 0,86 g metallikuula 45 m/s), myös äärimmäisissä lämpötiloissa. Yläosan lippareunus tarjoaa suojaa myös ylhäältä tulevilta roiskeilta. Polykarbonaattilinssien optiikkaluokka 1: Suunniteltu pitkäkestoiseen yhtäjaksoiseen käyttöön.

Sangoissa nivelletyt saranat, jotka mahdollistavat linssiosan kallistuskulman säätämisen. Non-slip nenäsilta ja sangat päässä pysyvyyden varmistamiseksi. Sangat irrotettavissa, joka mahdollistaa lasien muuntamisen maskimallisiksi KITFSCOB-setin avulla.

HD (High Definition) polymeeripinnoitettujen linssien tarjoamat edut:
- Tarjoaa poikkeuksellisen kirkkaan näkökentän ja ehkäisee heijastukset lähes kokonaan
- Valon läpäisevyys 96 %, joka on markkinoiden paras läpäisevyys, jonka ansiosta lasit soveltuvat tarkkuutta vaativiin työtehtäviin (normaalin kirkkaan suojalasilinssin läpäisevyys on n. 90 %)
- Tekee laseista erittäin hyvin likaa ja vettä hylkivät (=hydrofobiset) soveltuen kaikkein kosteimpiinkin olosuhteisiin ja työtehtäviin missä tulee roiskeita
- Vähentää silmien rasittumista pitkäaikaisessa käytössä

Tekniset tiedot:
Kehysmerkintä: EN166 FT CE
Linssimerkintä: 2C-1.2 1 BT CE
Sertifiointi: EN166, EN170
UVA/UVB suoja: 99,99 %
Linssin paksuus: 2,2 mm
Kaarevuusluokka: 9
Paino: 25 g

Toimitukseen sisältyy:
CORDC: Kaulahihna säädettävä

Saatavilla olevat lisävarusteet:
KITFSCOB: Cobra Transformation Kit vaahtomuovikehys+pääpanta, jolla lasit muuntuvat maskimalliksi ja korottaa suojausluokituksen keskienergisiltä mekaanisilta riskeiltä luokkaan B (6 mm, 0.86 g metallikuula 120 m/s)
OCCOBPSI: Cobra vaihtolinssi PC kirkas AS&AF (vaihtolinssi on tavallinen, ei HD)