Please Wait...

EN166 FT. 5 1 BT
Perustiedot
Valmistaja: 
Tuotekoodi: 
COBWPCC5
Suositushinta (alv 0 %): 
19,00€
Takuu (kk): 
24

Erittäin laajan panoraamanäkymän (180 astetta) tarjoavat sankamalliset hitsauslasit vaihdettavilla linsseillä. Soveltuu kaasuhitsaukseen, kovajuottoon, leikkaukseen ja muihin töihin missä käytetään vastaavia tekniikoita, ja missä riskienarviointi ei osoita tarvetta maskimallille tai kokokasvosuojaimelle. Taso-5 suodatus.

Sangoissa nivelletyt saranat, jotka mahdollistavat linssiosan kallistuskulman säätämisen. Non-slip nenäsilta ja sangat päässä pysyvyyden varmistamiseksi.

Irrotettavat sangat mahdollistavat suojalasien muuntamisen maskimalliseksi KITFSCOB-setin avulla (Vaahtomuovikehys ja remmi. Ei sis.). Naarmuuntumisen- ja huurtumisenehkäisypinnoitetut linssit. Optiikkaluokka 1: Korkealuokkaisten polykarbonaattilinssien optiikka tarjoaa mukavuutta koko työpäivänkin kestävään käyttöön.

Suojaa hitsauksessa syntyvältä säteilyltä ja matalaenergisiltä mekaanisilta vaaroilta (6 mm 0,86 g metallikuula 45 m/s), myös äärimmäisissä lämpötiloissa.

Tekniset tiedot:
Kehysmerkintä: EN166 FT CE
Linssimerkintä: 5 1 BT CE
Sertifiointi: EN166, EN169.
Kehys: Nylon, polykarbonaatti, TPR
Linssi: Polykarbonaattia. Paksuus 2,2 mm.
Kaarevuusluokka 9.

Toimitukseen sisältyy:
ETUIFS: Mikrokuitusuojapussi

Saatavilla olevat lisävarusteet:
KITFSCOB: Cobra Transformation Kit vaahtomuovikehys+pääpanta, jolla lasit muuntuvat maskimalliksi ja korottaa suojausluokituksen keskienergisiltä mekaanisilta riskeiltä luokkaan B (6 mm, 0.86 g metallikuula 120 m/s).
CORDC: Kaulahihna säädettävä sangoille
OCCOBPSI: Cobra vaihtolinssi PC kirkas AS&AF (Joka on kirkas linssi normaaliin suojalasitarpeeseen. Hitsauslinssejä siis ei ole saatavana vaihto-osina)