Please Wait...

EN166 FT. 5-1.4 1 FT. 190nm
Perustiedot
Valmistaja: 
Tuotekoodi: 
CONTESP
Suositushinta (alv 0 %): 
16,00€
Takuu (kk): 
24

Erittäin kevyet sankamalliset suojalasit minimalistisella muotoilulla työkäyttöön. ESP-linssi, joka on ideaalinen tilanteisiin missä käyttäjä altistuu eri tyyppisille valonlähteille työskennellen välillä sisä,- ja välillä ulkotiloissa. Tarjoaa laajan näkökentän ja lisäsuojaa myös sivuilta. Anti-staattinen rakenne.

Suojaa silmiä auringon haitallisilta säteiltä ja mekaanisilta riskeiltä (6 mm 0,86 g metallikuula 45 m/s), myös äärimäisissä käyttölämötiloissa.

Polykarbonaattilinssi naarmuuntumisenehkäisypinnoitteella. Optiikkaluokka 1: Soveltuu pitkäkestoiseen yhtämittaiseen käyttöön.

ESP (Extra Sensory Perception) linssi:
- Ehkäisee häikäistymistä kun siirrytään nopeasti sisätiloista ulos kirkkaampiin olosuhteisiin
- Tekee käyttäjän toiminnasta tehokkaampaa ja tarkempaa
- Yhdistää kirkkaan linssin ja sävytetyn linssin edut yhteen tuotteeseen
- Suodattaa tehokkaasti sinistä valoa

Tekniset tiedot:
Kehysmerkintä: EN166 FT CE
Linssimerkintä: 5-1.4 1 FT CE
Sertifiointi: EN166, EN172
UVA/UVB suoja: 99,99 %
Linssin paksuus 2,2 mm
Kaarevuusluokka: 8
Paino: 23 g

Toimitukseen sisältyy:
ETUIFS: Suojapussi mikrokuitua

Oleellista turvallisuustietoa keinovalaistuksessa työskenteleville:
Keinovalon tuottamalta silmille näkymättömältä, mutta vaaralliselta UV-säteilyltä suojautumisessa on oleellista tarkistaa mikä on valaisimen tuottaman valon aallonpituus: UVA (315-380 nm), UVB (280-315 nm) vai UVC (100-280 nm). Samalla tulee ottaa huomioon että EN166 silmiensuojainstandardin testimenetelmät eivät sisällä suojausta UVC:ltä lainkaan! EN166 standardi sisältää UV-valon suodatustestin vain välillä 280 nm - 380 nm, mistä syystä lähes kaikki markkinoilla olevat suojalasit suojaavat vain UVA ja UVB-säteiltä. UVC:ltä (esim. elektroniikkateollisuuden laadunvalvonnassa) suojautumiseen tulee valita Bollé Safety Contour (ESP tai kirkas), Axis (Contrast tai kirkas), Mamba (kirkas) tai Viper (kirkas) ja silmälasien päällä käytettäväksi Squale (kirkas); niissä linssi tarjoaa suojaa myös UVC aallonpituuksilla 190 nm -280 nm.

Suojalasien linssimateriaaleista:
Kun tarvitset kattavaa UV-suojaa, kannattaa valita polykarbonaattilissi; se tarjoaa suojan UVA ja UVB:ltä, ja parhaat myös UVC:ltä.