Please Wait...

EN166 FT. 2C-1.2 1 FT KN.190nm
Perustiedot
Valmistaja: 
Tuotekoodi: 
CONTPSI
Suositushinta (alv 0 %): 
13,00€
Takuu (kk): 
24

Erittäin kevyet ja minimalistisen muotoilun tarjoavat sankamalliset suojalasit kirkkailla Platinum-linsseillä työkäyttöön. Ihanteelliset oloihin missä on voimakas keinovalaistus, huurtumisen riski, naarmuuntumisen riski ja tarvitaan hyvää värierottelukykyä. Anti-staattinen rakenne.

Suojaa silmiä UVA, UVB ja UVC-säteiltä 190 nm asti häiritsemättä värierottelukykyä, lentäviltä kappaleilta ja mekaanisilta riskeiltä (6 mm 0,86 g metallikuula 45 m/s), myös äärimmäisissä lämpötiloissa.

Huurtumisenestopinnoitetut ja naarmuuntumisenestopinnoitetut linssit, joissa pinnoite ylittää huomattavasti luokka N ja luokka K testimenetelmien vaatimukset. Polykarbonaattilinssien optiikkaluokka 1: Suunniteltu pitkäkestoiseen yhtäjaksoiseen käyttöön.

PLATINUM-pinnoitteen edut:
- Erinomainen suoja huurtumista vastaan turvaten hyvän näkökyvyn vaihtelevissa olosuhteissa
- Kestää erinomaisesti mekaanista kulutusta ehkäisten naarmujen muodostusta
- Puhdistuksen kestävä (puhdistus vesi & saippua -yhdistelmällä tai Bollé Safety B-Clean tuotteilla)
- Pysyvästi molemmilla puolilla linssejä
- Parantaa toimintatehoa, turvallisuutta, suojalasien luotettavuutta ja käyttömukavuutta
- Suositeltava valinta monipuoliseen yleiskäyttöön sekä kuumiin ja kosteisiin työoloihin sekä hikeä nostattaviin olosuhteisiin

Tekniset tiedot:
Kehysmerkintä: EN166 FT CE
Linssimerkintä: 2C-1,2 1 KN FT CE
Sertifiointi: EN166, EN170
UVA/UVB suoja: 99,99 %. Lisäksi UVC suoja 190 nm asti
Linssin paksuus 2,2 mm
Kaarevuusluokka: 8
Paino: 21 g

Toimitukseen sisältyy:
ETUIFS Mikrokuitusuojapussi

Oleellista turvallisuustietoa keinovalaistuksessa työskenteleville:
Keinovalon tuottamalta silmille näkymättömältä, mutta vaaralliselta UV-säteilyltä suojautumisessa on oleellista tarkistaa mikä on valaisimen tuottaman valon aallonpituus: UVA (315-380 nm), UVB (280-315 nm) vai UVC (100-280 nm). Samalla tulee ottaa huomioon että EN166 silmiensuojainstandardin testimenetelmät eivät sisällä suojausta UVC:ltä lainkaan! EN166 standardi sisältää UV-valon suodatustestin vain välillä 280 nm - 380 nm, mistä syystä lähes kaikki markkinoilla olevat suojalasit suojaavat vain UVA ja UVB-säteiltä. UVC:ltä (esim. elektroniikkateollisuuden laadunvalvonnassa) suojautumiseen tulee valita Bollé Safety Contour (ESP tai kirkas), Axis (Contrast tai kirkas), Mamba (kirkas) tai Viper (kirkas) ja silmälasien päällä käytettäväksi Squale (kirkas); niissä linssi tarjoaa suojaa myös UVC aallonpituuksilla 190 nm -280 nm.

Suojalasien linssimateriaaleista:
Kun tarvitset kattavaa UV-suojaa, kannattaa valita polykarbonaattilissi; se tarjoaa suojan UVA ja UVB:ltä, ja parhaat myös UVC:ltä.