Please Wait...

Uutuus
1xAAA. 620-630nm punainen valo
Perustiedot
Valmistaja: 
Tuotekoodi: 
J3ASW2
Suositushinta (alv 0 %): 
33,00€
Takuu (kk): 
99

Punaista 620-630 nm valoa tuottava LED avaimenperävalaisin. Tarkkaan valittu värisävy, jonka kanssa toimiminen on tehokasta, sillä silmä sopeutuu sen valossa nopeasti. Suositeltava valinta ohjaamoihin ja ahtaisiin tiloihin. Toimitukseen sisältyy taskuklipsi, jolla valaisin on helppoa pitää kätevästi saatavilla. Pitkän avainnyörin ansiosta valon osoittaminen avattavaan lukkoon onnistuu samanaikaisesti avainta käytettäessä.

Punainen valo tuo erinomaisen kontrastin, yksityiskohtien erottelukyvyn ja säilyttää hämäränäön valkoista valoa paremmin, ja punainen sävy myös vähentää silmien rasittumista pidempiaikaisessa käytössä. Punainen valo toimii hyvin esimerkiksi sellaisten karttojen lukemiseen, missä punainen väri ei kadota merkintöjä näkyvistä. Punainen valo voi olla havaitsematon joillekin pimeänäkölaitteille. Punaista valoa voi käyttää myös signaalina. Punainen valo myös häiritsee ympärillä olevia ihmisiä värisävyistä vähiten. Toimitetaan hienossa lahjapakkauksessa.

Yhdistelmävalokeila näyttää samanaikaisesti sekä kauas että hyvin leveälle lähelle. Tehoalueen leveys säädettävissä käyttöetäisyyden mukaan. Virran kytkeminen ja valokeilan säätö tapahtuu yhdellä käden liikkeellä. Valaisimen pää voidaan irrottaa, jolloin valaisin muuttuu valokynttiläksi tarjoten 360 asteen yleisvalon esimerkiksi pöydällä.

Valmistettu lentokonealumiinista. Pienikokoinen ja käytännöllinen pituus 8,1 cm.
Paino vain 24 g sisältäen pariston. 1xAAA (LR03) laadukas sormiparisto ja avainnyöri sisältyvät pakkaukseen.
Paloaika 1 h 10 min lähes vakiovoimakkuusvalaisimen kaltaisella paloaikakäyrällä, jonka jälkeen valaisin sammuu. Vesitiiveys IPX4. Iskunkestävä 1 m. Suorituskykyä ei ilmoiteta ANSI FL1 standardin mukaisesti, koska se ei ole käyttökelpoinen testimenetelmä värillistä tai sävytettyä valo tuottavien valaisimien vertailuun. Valaisimella kuitenkin näkee kymmeniä metrejä.

Takuu 10 v. Huoltopalvelu Suomessa.
Made in USA. Valmistuspaikka lukee valaisimessa. Jokainen yksilö on sarjanumeroitu.

Kirjepostituskelpoisen lahjapakkauksen mitat 9,1 cm x 5,5 cm x 2,2 cm.

Maglite Spectrum-valaisinsarjassa saatavissa myös mallit vihreällä, sinisellä ja lämpimän valkoisella valolla.