Please Wait...

Uutuus
1xAAA. 465-485nm sininen valo
Perustiedot
Valmistaja: 
Tuotekoodi: 
J3ASX2
Suositushinta (alv 0 %): 
33,00€
Takuu (kk): 
99

Sinistä 465-485nm valoa tuottava LED avaimenperävalaisin. Soveltuu mm. rikostutkintaan, metsästykseen, taktiseen käyttöön ja huonoihin keliolosuhteisiin. Toimitukseen sisältyy taskuklipsi, jolla valaisin on helppoa pitää kätevästi saatavilla. Pitkän avainnyörin ansiosta valon osoittaminen avattavaan lukkoon onnistuu samanaikaisesti avainta käytettäessä. Toimitetaan hienossa lahjapakkauksessa.

Sininen valo toimii hyvin esimerkiksi sellaisten karttojen lukemiseen, missä sininen väri ei kadota merkintöjä näkyvistä. Hämäränäkö ja toimintakyky säilyvät paremmin kuin valkoista valoa käytettäessä. Valolla voidaan myös seurata verijälkiä ja rikospaikkatutkinnassa tämä valon aallonpituusalue on ihanteellinen, sillä se fluorisoi tiettyjä ihmisestä erittyneitä nesteitä. Veriroiskeet saadaan näkyviin kun alue suihkutetaan ensin esim. Luminol-kemikaalilla ja sen jälkeen käytetään sopivia suojalaseja, jotka suodattavat näkyvää valoa ja tuovat fluorisoivat kohteet tehokkaasti esille. Esimerkiksi Bollé Safety Viper keltainen on tällaiseen käyttöön suositeltava suojalasimalli. Tämä on myös parhaiten sumun läpi näkyväisyyttä tarjoava värisävy. Sinisen valon varjopuolena on muita värejä heikompi etäisyyksien hahmottamiskyky.

Yhdistelmävalokeila näyttää samanaikaisesti sekä kauas että hyvin leveälle lähelle. Tehoalueen leveys säädettävissä käyttöetäisyyden mukaan. Virran kytkeminen ja valokeilan säätö tapahtuu yhdellä käden liikkeellä. Valaisimen pää voidaan irrottaa, jolloin valaisin muuttuu valokynttiläksi tarjoten 360 asteen yleisvalon esimerkiksi pöydällä.

Valmistettu lentokonealumiinista. Pienikokoinen ja käytännöllinen pituus 8,1 cm.
Paino vain 24 g sisältäen pariston. 1xAAA (LR03) laadukas sormiparisto ja avainnyöri sisältyvät pakkaukseen.
Paloaika 1 h 30 min lähes vakiovoimakkuusvalaisimen kaltaisella paloaikakäyrällä, jonka jälkeen valaisin sammuu. Vesitiiveys IPX4. Iskunkestävä 1 m. Suorituskykyä ei ilmoiteta ANSI FL1 standardin mukaisesti, koska se ei ole käyttökelpoinen testimenetelmä värillistä tai sävytettyä valo tuottavien valaisimien vertailuun. Valaisimella näkee useamman kymmenen metriä.

Takuu 10 v. Huoltopalvelu Suomessa.
Made in USA. Valmistuspaikka lukee valaisimessa. Jokainen yksilö on sarjanumeroitu.

Kirjepostituskelpoisen lahjapakkauksen mitat 9,1 cm x 5,5 cm x 2,2 cm.

Maglite Spectrum-valaisinsarjassa saatavissa myös mallit punaisella, vihreällä ja lämpimän valkoisella valolla.