Please Wait...

Uutuus
1xAAA. 520-535nm vihreä valo
Perustiedot
Valmistaja: 
Tuotekoodi: 
J3ASY2
Suositushinta (alv 0 %): 
33,00€
Takuu (kk): 
99

Vihreää 520-535 nm valoa tuottava LED avaimenperävalaisin. Tarkkaan valittu värisävy, jonka kanssa toimiminen on tehokasta, sillä silmä sopeutuu sen valossa nopeasti. Toimitukseen sisältyy taskuklipsi, jolla valaisin on helppoa pitää kätevästi saatavilla. Pitkän avainnyörin ansiosta valon osoittaminen avattavaan lukkoon onnistuu samanaikaisesti avainta käytettäessä. Oiva valaisin myös kaikkiin päivittäisiin lyhytaikaisiin valaisutarpeisiin. Upeasti viimeistely, luotettava, kestävän kehityksen ajattelua edustava laatuvalaisin. Toimitetaan hienossa lahjapakkauksessa.

Säilyttää hämäränäön valkoista valoa paremmin, ja vihreä sävy myös vähentää silmien rasittumista pidempiaikaisessa käytössä. Erinomainen ulkoilmakäyttöön, sillä riistaeläimet ja kalat eivät yleensä säikähdä vihreää valoa, mutta joitain eläimiä se jopa houkuttelee luokseen, hyttysiä kuitenkaan ei. Vihreä valo on myös suositeltava valinta pelastuskäyttöön, sekä ammattipelastajille että vapaaehtoisille, sillä etäisyydet on helppo hahmottaa, se voidaan havaita jopa n. 2 km päästä ja vihreää valoa voi käyttää myös signaalina. Ihmissilmän erottelutarkkuus vihreässä valossa on parempi kuin esim. punaisessa, jolloin voidaan käyttää alempaa valonvoimakkuutta, ja alempi valonvoimakkuus on lähtökohtaisesti hämäränäön säilymisen kannalta tärkeämpi asia kuin valon värisävy. Vihreässä valossa myös värierottelukyky on parempi.

Yhdistelmävalokeila näyttää samanaikaisesti sekä kauas että hyvin leveälle lähelle. Tehoalueen leveys säädettävissä käyttöetäisyyden mukaan. Virran kytkeminen ja valokeilan säätö tapahtuu yhdellä käden liikkeellä. Valaisimen pää voidaan irrottaa, jolloin valaisin muuttuu valokynttiläksi tarjoten 360 asteen yleisvalon esimerkiksi pöydällä.

Valmistettu lentokonealumiinista. Pienikokoinen ja käytännöllinen pituus 8,1 cm.
Paino vain 24 g sisältäen pariston. 1xAAA (LR03) laadukas sormiparisto ja avainnyöri sisältyvät pakkaukseen.
Paloaika 1 h 40 min lähes vakiovoimakkuusvalaisimen kaltaisella paloaikakäyrällä, jonka jälkeen valaisin sammuu. Vesitiiveys IPX4. Iskunkestävä 1 m. Suorituskykyä ei ilmoiteta ANSI FL1 standardin mukaisesti, koska se ei ole käyttökelpoinen testimenetelmä värillistä tai sävytettyä valo tuottavien valaisimien vertailuun. Valon kantama on kuitenkin käytännössä kymmeniä metrejä.

Takuu 10 v. Huoltopalvelu Suomessa.
Made in USA. Valmistuspaikka lukee valaisimessa. Jokainen yksilö on sarjanumeroitu.

Kirjepostituskelpoisen lahjapakkauksen mitat 9,1 cm x 5,5 cm x 2,2 cm.

Maglite Spectrum-valaisinsarjassa saatavissa myös mallit punaisella, sinisellä ja lämpimän valkoisella valolla.