Please Wait...

Uutuus
2xAAA. 520-535nm vihreä valo
Perustiedot
Valmistaja: 
Tuotekoodi: 
P32SY2
Suositushinta (alv 0 %): 
38,00€
Takuu (kk): 
99

Vihreää 520-530 nm valoa tuottava LED kynävalaisin. Tarkkaan valittu värisävy, jonka kanssa toimiminen on tehokasta, sillä silmä sopeutuu sen valossa nopeasti.

Säilyttää hämäränäön valkoista valoa paremmin, ja vihreä sävy myös vähentää silmien rasittumista pidempiaikaisessa käytössä. Erinomainen ulkoilmakäyttöön, sillä riistaeläimet ja kalat eivät yleensä säikähdä vihreää valoa, mutta joitain eläimiä se jopa houkuttelee luokseen, hyttysiä kuitenkaan ei. Vihreä valo on myös suositeltava valinta pelastuskäyttöön, sekä ammattipelastajille että vapaaehtoisille, sillä etäisyydet on helppo hahmottaa, se voidaan havaita jopa n. 2 km päästä ja vihreää valoa voi käyttää myös signaalina. Käytännöllisen taskuklipsin ansiosta voidaan kuljettaa nopeasti saatavilla olevassa paikassa esim. taskunreunassa, työkalupakin lokeron reunassa tai käsilaukun sivutaskussa. Keveytensä puolesta soveltuu erinomaisesti rintataskussa pidettäväksi teknikkovalaisimeksi. Ihmissilmän erottelutarkkuus vihreässä valossa on parempi kuin esim. punaisessa, jolloin voidaan käyttää alempaa valonvoimakkuutta, ja alempi valonvoimakkuus on lähtökohtaisesti hämäränäön säilymisen kannalta tärkeämpi asia kuin valon värisävy. Vihreässä valossa myös värierottelukyky on parempi.

Yhdistelmävalokeila näyttää samanaikaisesti sekä kauas että hyvin leveälle lähelle. Tehoalueen leveys säädettävissä käyttöetäisyyden mukaan. Virran kytkeminen ja valokeilan säätö tapahtuu yhdellä käden liikkeellä.

Valaisimen pää voidaan irrottaa ja asettaa rungon toiseen päähän, jolloin valaisin muuttuu valokynttiläksi tarjoten 360 asteen yleisvalon esimerkiksi pöydällä.

Paloaika 2 h 45 min. Vesitiiveys IPX4. Iskunkestävä 1 m. Suorituskykyä ei ilmoiteta ANSI FL1 standardin mukaisesti, koska se ei ole käyttökelpoinen testimenetelmä värillistä tai sävytettyä valo tuottavien valaisimien vertailuun.

Paristokotelon kannessa kiinnitysreikä rannelenkille (ei sis.) tai ripustusnarulle esim. teltan kattoon. Valmistettu lentokonealumiinista. Käytännöllinen pituus 12,7 cm. Paino 49 g paristoineen. 2xAAA (LR03) laadukkaat alkaliparistot sisältyvät pakkaukseen.

Takuu 10 v. Huoltopalvelu Suomessa.
Made in USA. Valmistuspaikka lukee valaisimessa. Jokainen yksilö on sarjanumeroitu.

Lahjapakkauksen mitat: 16,7cm x 5,5cm x 3,0cm.

Lisävarusteet: ja tarvikkeet:
- Nylonvyökotelo velcro läpällä: AM3A026
- Vaihtolinssi: 109-000-414

Maglite Spectrum-valaisinsarjassa saatavissa myös mallit punaisella, sinisellä ja lämpimän valkoisella valolla.