Please Wait...

Uutuus
2xAAA. Lämmin valkoinen valo
Perustiedot
Valmistaja: 
Tuotekoodi: 
P32SZ2
Suositushinta (alv 0 %): 
38,00€
Takuu (kk): 
99

Lämminsävyistä valkoista valoa tuottava LED kynävalaisin. Toimintavarma ja tyylikäs valaisin, joka soveltuu kaikkeen yleiskäyttöön tuomaan valoa oikeaan paikkaan. Tarjoaa poikkeuksellisen hyvän värierottelukyvyn soveltuen erilaisiin tarkkuutta vaativiin asennustöihin ja ahtaissa paikoissa toimimiseen. Valon lämmin sävy myös vähentää silmien rasittumista pidempiaikaisessa käytössä. Käytännöllisen taskuklipsin ansiosta voidaan kuljettaa nopeasti saatavilla olevassa paikassa esim. taskunreunassa, työkalupakin lokeron reunassa tai käsilaukun sivutaskussa. Keveytensä puolesta soveltuu erinomaisesti rintataskussa pidettäväksi teknikkovalaisimeksi.

Yhdistelmävalokeila näyttää samanaikaisesti sekä kauas että hyvin leveälle lähelle. Tehoalueen leveys säädettävissä käyttöetäisyyden mukaan. Virran kytkeminen ja valokeilan säätö tapahtuu yhdellä käden liikkeellä.

Valaisimen pää voidaan irrottaa ja asettaa rungon toiseen päähän, jolloin valaisin muuttuu valokynttiläksi tarjoten 360 asteen yleisvalon esimerkiksi pöydällä.

Valmistettu lentokonealumiinista. Iskunkestävä. Vesitiivis. Suorituskykyä ei ilmoiteta ANSI FL1 standardin mukaisesti, koska se ei ole käyttökelpoinen testimenetelmä värillistä tai sävytettyä valoa tuottavien valaisimien vertailuun. Tällä valaisimella kuitenkin näkee reilusti yli 50 m ja todellinen paloaika on useita kymmeniä tunteja.

Paristokotelon kannessa kiinnitysreikä rannelenkille (ei sis.) tai ripustusnarulle esim. teltan kattoon. Käytännöllinen pituus 12,7 cm. Paino 49 g paristoineen. 2xAAA (LR03) laadukkaat alkaliparistot sisältyvät pakkaukseen.

Takuu 10 v. Huoltopalvelu Suomessa.
Made in USA. Valmistuspaikka lukee valaisimessa. Jokainen yksilö on sarjanumeroitu.

Lahjapakkauksen mitat: 16,7cm x 5,5cm x 3,0cm.

Lisävarusteet: ja tarvikkeet:
- Nylonvyökotelo velcro läpällä: AM3A026
- Vaihtolinssi: 109-000-414

Tiedoksi: Tavallinen kylmää valkoista valoa tuottava LED saa jotkin värit (erityisesti ruskean, mustan ja punaisen) näyttämään lähes samalta kun lämmin valkoinen valo toistaa värit luonnollisemmin soveltuen erityisen hyvin esim. sähköasennuksiin, missä on tärkeää erottaa johtojen värit ja johdoissa olevat indikaattorit toisistaan.

Maglite Spectrum-valaisinsarjassa saatavissa myös mallit punaisella, vihreällä ja sinisellä valolla.