Please Wait...

EN166 FT. 2C-1.2 1 FT KN
Perustiedot
Valmistaja: 
Tuotekoodi: 
RUSHPGLO
Suositushinta (alv 0 %): 
18,00€
Takuu (kk): 
24

Pimeässä hohtavilla sangoilla varustetut PLATINUM-pinnotteiset suojalasit työkäyttöön. Sangat hehkuvat jopa 5 h parantaen käyttäjän havaitsemista sekä helpottaen lasien löytömistä pimeässä. Sopii erinomaisesti intensiiviseen työtahtiin. Urheilullinen muotoilu ja laajan panoraamanäkymä.

Korkealuokkainen optiikka, keveys ja moderni muotoilu tarjoavat käyttömukavuutta, ja ylhäältä käyttäjää kohden taipuvat linssit lasit tarjoavat lisäsuojaa myös ylhäältä tulevilta uhkilta. Muotoon valetut sangat ovat taipuisat ja hyvin istuvat. Sangoissa pitävä non-slip pinnoite, jonka ansiosta lasit pyvyvät päässä vaikeissakin työasennoissa ja aktiivisessa liikkumisessa. Säädettävät ja pehmeät nenätyynyt.

Suojaa silimiä UV-säteiltä häiritsemättä värierottelukykyä ja matalaenergisiltä mekaanisilta vaaroilta (6 mm 0,86 g metallikuula 45 m/s), myös äärimmäisissä lämpötiloissa. Huurtumisenestopinnoitetut luokka-N, ja naarmuuntumisenestopinnoitetut luokka-K linssit. Polykarbonaattilinssien optiikkaluokka 1: Suunniteltu pitkäkestoiseen yhtäjaksoiseen käyttöön.

PLATINUM-pinnoitteen edut:
- Erinomainen suoja huurtumista vastaan turvaten hyvän näkökyvyn vaihtelevissa olosuhteissa
- Kestää erinomaisesti mekaanista kulutusta ehkäisten naarmujen muodostusta
- Puhdistuksen kestävä (puhdistus vesi & saippua -yhdistelmällä tai Bollé Safety B-Clean tuotteilla)
- Pysyvästi molemmilla puolilla linssejä
- Parantaa työtehoa, työturvallisuutta, suojalasien luotettavuutta ja käyttömukavuutta

Tekniset tiedot:
Kehysmerkintä: EN166 FT CE
Linssimerkintä: 2C-1.2 1 FT KN CE
Sertifiointi: EN166, EN170, EAC, CSA Z93.3
UVA/UVB suoja: 99,99 %
Paino: 28 g

Saatavilla seuraavat lisävarusteet:
RUSHKITFS: Vaahtomuovikehys

Tiedoksi: Rush+ voidaan myös kustomoida tehdastilauksena toiveiden mukaisesti (sangan värit ja logomerkintä sankaan tai linssiin. Kustomoinnin minitilausmäärä 1200 kpl).