Please Wait...

Uutuus
2xAA. 520-535nm vihreä valo
Perustiedot
Valmistaja: 
Tuotekoodi: 
SP22SY7
Suositushinta (alv 0 %): 
49,00€
Takuu (kk): 
99

Vihreää 520-535 nm valoa tuottava LED taskuvalaisin. Tarkkaan valittu värisävy, jonka kanssa toimiminen on tehokasta, sillä silmä sopeutuu sen valossa nopeasti.

Säilyttää hämäränäön valkoista valoa paremmin, ja vihreä sävy myös vähentää silmien rasittumista pidempiaikaisessa käytössä. Erinomainen ulkoilmakäyttöön,sillä riistaeläimet ja kalat eivät yleensä säikähdä vihreää valoa, mutta joitain eläimiä se jopa houkuttelee luokseen, hyttysiä kuitenkaan ei. Vihreä valo on myös suositeltava valinta pelastuskäyttöön, sekä ammattipelastajille että vapaaehtoisille, sillä etäisyydet on helppo hahmottaa, se voidaan havaita jopa n. 2 km päästä ja vihreää valoa voi käyttää myös signaalina. Ihmissilmän erottelutarkkuus vihreässä valossa on parempi kuin esim. punaisessa, jolloin voidaan käyttää alempaa valonvoimakkuutta, ja alempi valonvoimakkuus on lähtökohtaisesti hämäränäön säilymisen kannalta tärkeämpi asia kuin valon värisävy. Vihreässä valossa myös värierottelukyky on parempi.

Kulkee käytännöllisesti mukana taskussa. Pitkän käyttöiän ansiosta käyttökulut ovat erittäin alhaiset. Toimii tavallisilla sormiparistoilla joita on saatavilla kaikkialla.

Ominaisuudet:
- Neljä toimintoa: Max valo, energiansäästökirkkaus, huomiovilkku ja S.O.S hätävilkku.
- Kaksoisvalokeila, joka näyttää samanaikaisesti sekä kauas että hyvin leveälle lähelle. Yhdellä kädellä samanaikaisesti käytettävä on-off virtakytkin ja käyttöetäisyyden mukaan säädettävä tehoalueen leveys
- Kynttilä yleisvaloasento, joka on turvallinen kylmänä palavan LEDin ansiosta (valopää siirretään toiseen päähän tukijalustaksi)
- Erittäin pitkä paloaika energiansäästötasolla, joten kynttilänäkin voi polttaa monta yötä yksillä paristoilla

Paloaika 11 h 45 min (Kirkkaimmalla Max-asetuksella). Suorituskykyä ei ilmoiteta ANSI FL1 standardin mukaisesti, koska se ei ole käyttökelpoinen testimenetelmä värillistä tai sävytettyä valo tuottavien valaisimien vertailuun.
Pituus 16,5 cm. Paino 116 g paristoineen. 2xAA alkaliparistot. Roiskevesitiivis, iskunkestävä 1 m. Valmistettu lentokonealumiinista. Jokainen valaisin on yksilöity sarjanumerolla. Takuu 10 vuotta. Huoltopalvelu Suomessa. Made in USA.

Toimitetaan tyylikkäässä lahjapakkauksessa monikielisten käyttöohjeiden kanssa. Pakkauksen mitat 18,8 cm x 8 cm x 3 cm.

Lisävarusteet:
- Valokartio pun: AM2ABPB
- Valokartio kelt: AM2ABRB
- Valokartio valk: AM2ABSB
- Nahkainen vyötuppi: AM2A026
- Nylonvyökotelo velcroläpällä: AP2X136
- Seinäkiinnikkeet: AM2A496
- Tarvikepakkaus AA (rannelenkki, taskuklipsi, vierimisenestoholkki ja värilinssit): AM2A016

Maglite Spectrum-valaisinsarjassa saatavissa myös mallit punaisella, sinisellä ja lämpimän valkoisella valolla.