Please Wait...

Kahvi/tee termos
Perustiedot
Valmistaja: 
Tuotekoodi: 
VA-9350K
Suositushinta (alv 0 %): 
44,00€
Takuu (kk): 
60

Teräksinen tilava termoskannu kahville tai teelle. Soveltuu työpaikalle, kotiin ja monipuoliseen vapaa-ajan käyttöön. Tilavuus 2,0 litraa.

Tukeva ja eristävä muovinen kahva, jonka yläpäässä yhden käden pikakorkki, joka avataan peukalolla painamalla. Suuri aukko, jonka ansiosta kannu on helppo pitää puhtaana. Korkeus 29 cm. Paino 875 g. Tyhjiö sisä- ja ulkokuoren välissä pitää huolen siitä että juoma pysyy kuumana pitkään. REACH mukainen. Kaikki osat BPA-vapaita ja valmistettu kierrätettävistä materiaaleista. LFBG sekä FDA sertifioitu elintarvikehyväksytyksi. Materiaali laadukasta 18/8 ruostumatonta terästä sekä sisä- että ulkopuolelta. Ulkopinta harjattu tyylikkääksi. Korkealuokkainen teräs täyttää elintarvikevaatimukset, on perusmateriaaleja hygieenisempi ja pitää kuorten välisen tilan tyhjiönä pidempään pidentäen kannun elinkaarta. Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 5 vuotta. Toimitetaan pahvisessa Isosteel pakkauksessa.

Vinkki: Yrityslogo voidaan tilauksesta tehdä laserilla kannun kylkeen, jolloin se on päivittäin näkyvästi muistuttamassa asiakkaita.