Please Wait...

EN166 FT. 5-3.1 1 FT
Perustiedot
Valmistaja: 
Tuotekoodi: 
VODBPOL
Suositushinta (alv 0 %): 
61,00€
Takuu (kk): 
24

Työkäyttöön suunnitellut kevyet aurinkolasit Polarized-linsseillä. Näissä laseissa yhdistyvät tyyli ja suojaavuusominaisuudet. Polarized-teknologia eliminoi häikäisyä ja heijastuksia tehden laseista ihanteelliset vesillä liikkumiseen, lumelle ja muuhun ulkoilmatoimintaan missä on voimakkaita heijastuksia ja häikäistymisen riski. Suositeltu malli monipuoliseen yleiskäyttöön.

Suojaa silmiä UV-säteiltä ja matalaenergisiltä mekaanisilta vaaroilta (6 mm 0,86 g metallikuula 45 m/s), myös äärimmäisissä käyttölämpötiloissa. Tarjoaa lisäsuojaa myös sivuilta tulevilta uhkilta.

Linssit huurtumisen- ja naarmuuntumisenestopinnoitettu. Optiikkaluokka 1: Suunniteltu pitkäänkin yhtäjaksoiseen käyttöön. Hyvin voimakkaan 5-3 tason tummennuksen vuoksi (näkyvän valon läpäisy 13 %) emme suosittele liikenteessä ajamiseen.

UVA/UVB suoja: 99,99 %.
Luistamaton nenäsilta ja luistonestotyynyt sankojen päissä.
Nylonkehyksen väri: Läpikuultava ruskea
Polykarbonaattilinssin paksuus: 2,2 mm
Kaarevuusluokka: 8
Paino 27 g.

Linssimerkinnät: 5-3.1 1 FT CE.
Kehysmerkinnät: EN166 FT CE.
Sertifiointi: EN166, EN172

Toimitukseen sisältyy:
ETUIFS: Etuifs suojapussi mikrokuitua

Tietoa Bollé Safety POLARIZED-linssin rakenteesta: Polarisointi toteutetaan erittäin ohuella 0,3 mm paksulla 3-kerrosfilmillä, jossa on Polykarbonaatti + polarisoiva PVA (Polyvinyynialkoholi) +Polykarbonaatti kerrokset. Yhdistelmämateriaalifilmi sulautetaan suojalasin polykarbonaattilinssin ulkopintaan, jolloin muodostuu kokonaisuudessaan polykarbonaattinen POLARIZED-linssi. Tämän Bollé Safetyn kehittämän uniikin suojalasirakenteen etuja ovat kirkkaampi linssi, ja vähäisempi silmien rasittuminen pitkäaikaisessa yhtäjaksoisessa käytössä.