Please Wait...

Uutuus
3xAAA. 620-630nm punainen valo
Perustiedot
Valmistaja: 
Tuotekoodi: 
XL50-S3SW7
Suositushinta (alv 0 %): 
69,00€
Takuu (kk): 
99

Punaista 620-630 nm valoa tuottava LED kantakytkinvalaisin. Pieneen kokoonsa nähden poikkeuksellisen suorituskykyinen käsivalaisin. Tarkkaan valittu värisävy, jonka kanssa toimiminen on tehokasta, sillä silmä sopeutuu sen valossa nopeasti. Suositeltava valinta ohjaamoihin, suljettuihin tiloihin ja taktiseen käyttöön.

Punainen valo tuo erinomaisen kontrastin, yksityiskohtien erottelukyvyn ja säilyttää hämäränäön valkoista valoa paremmin, ja punainen sävy myös vähentää silmien rasittumista pidempiaikaisessa käytössä. Punainen valo toimii hyvin esimerkiksi sellaisten karttojen lukemiseen, missä punainen väri ei kadota merkintöjä näkyvistä. Punainen valo voi olla havaitsematon joillekin pimeänäkölaitteille. Punaista valoa voi käyttää myös signaalina. Punainen valo myös häiritsee ympärillä olevia ihmisiä värisävyistä vähiten.

Yhdistelmävalokeila, joka näyttää samanaikaisesti sekä kauas että hyvin leveälle lähelle, jolloin näkee koko katselualueen kerralla. Keskialueen leveys säädettävissä käyttöetäisyyden mukaan.

QuickClick kantakytkimestä voit valita käyttötilan:
- 1 painallus: Max valo
- 2 painallusta: Energiansäästövalo (25%)
- 3 painallusta: Turvavilkku

Iskunkestävä 1 m, roiskevesitiivis IPX4. Suorituskykyä ei ilmoiteta ANSI FL1 standardin mukaisesti, koska se ei ole käyttökelpoinen testimenetelmä värillistä tai sävytettyä valoa tuottavien valaisimien vertailuun. Tällä valaisimella kuitenkin näkee yli 100 m ja paloaika max asetuksellakin on yli 10 h.

Lentokonealumiinia, joka on anodisoitu parhaan korroosionkeston ja kulutuskeston saavuttamiseksi. Intelligent Energy Source Management -virranhallintaelektroniikka optimoi paloajan. Pituus: 12,1 cm. Halk: 2,5 cm. Paino 104 g paristoilla, 49 g ilman. 3xAAA laadukkaat paristot sis. Jokainen valaisin on sarjanumeroitu. Takuu 10 vuotta. Huoltopalvelu Suomessa.
Made in USA, valmistuspaikka lukee valaisimessa.

Toimitetaan lahjapakkauksessa monikielisten käyttöohjeiden kanssa. Pakkauksen mitat: 167 mm x 80 mm x 31 mm. Yrityslogo merkattavissa valaisimen runkoon laserilla jolloin logo pysyy tyylikkäänä pitkään.

Saatavilla seuraavat lisävarusteet:
- Valokartio pun: AM2ABPB
- Valokartio kelt: AM2ABRB
- Valokartio valk: AM2ABSB
- Taskupidike: 108-000-965

Maglite Spectrum-valaisinsarjassa saatavissa myös mallit sinisellä, vihreällä ja lämpimän valkoisella valolla.