Please Wait...

Uutuus
3xAAA. 465-485nm sininen valo
Perustiedot
Valmistaja: 
Tuotekoodi: 
XL50-S3SX7
Suositushinta (alv 0 %): 
69,00€
Takuu (kk): 
99

Sinistä 465-485nm valoa tuottava LED kantakytkinvalaisin. Pieneen kokoonsa nähden poikkeuksellisen suorituskykyinen käsivalaisin. Soveltuu mm. rikostutkintaan, metsästykseen, taktiseen käyttöön ja huonoihin keliolosuhteisiin.

Sininen valo toimii hyvin esimerkiksi sellaisten karttojen lukemiseen, missä sininen väri ei kadota merkintöjä näkyvistä. Hämäränäkö ja toimintakyky säilyvät paremmin kuin valkoista valoa käytettäessä. Valolla voidaan myös seurata verijälkiä ja rikospaikkatutkinnassa tämä valon aallonpituusalue on ihanteellinen, sillä se fluorisoi tiettyjä ihmisestä erittyneitä nesteitä. Veriroiskeet saadaan näkyviin kun alue suihkutetaan ensin esim. Luminol-kemikaalilla ja sen jälkeen käytetään sopivia suojalaseja, jotka suodattavat näkyvää valoa ja tuovat fluorisoivat kohteet tehokkaasti esille. Esimerkiksi Bollé Safety Viper keltainen on tällaiseen käyttöön suositeltava suojalasimalli. Tämä on myös parhaiten sumun läpi näkyväisyyttä tarjoava värisävy. Sininen on myös ilmavalvonnassa vaikeiten havaittava värisävy, ja vaikein havaita niille pimeänäkölaitteille, jotka toimivat lähellä IR-aallonpituuksia. Sinisen valon varjopuolena on muita värejä heikompi etäisyyksien hahmottamiskyky.

Yhdistelmävalokeila, joka näyttää samanaikaisesti sekä kauas että hyvin leveälle lähelle, jolloin näkee koko katselualueen kerralla. Keskialueen leveys säädettävissä käyttöetäisyyden mukaan.

QuickClick kantakytkimestä voit valita käyttötilan:
- 1 painallus: Max valo
- 2 painallusta: Energiansäästövalo (25%)
- 3 painallusta: Turvavilkku

Iskunkestävä 1 m, roiskevesitiivis IPX4. Suorituskykyä ei ilmoiteta ANSI FL1 standardin mukaisesti, koska se ei ole käyttökelpoinen testimenetelmä värillistä tai sävytettyä valoa tuottavien valaisimien vertailuun. Tällä valaisimella kuitenkin näkee reilusti yli 100 m ja paloaika max asetuksellakin on yli 10 h.

Lentokonealumiinia, joka on anodisoitu parhaan korroosionkeston ja kulutuskeston saavuttamiseksi. Intelligent Energy Source Management -virranhallintaelektroniikka optimoi paloajan. Pituus: 12,1 cm. Halk: 2,5 cm. Paino 104 g paristoilla, 49 g ilman. 3xAAA laadukkaat paristot sis. Jokainen valaisin on sarjanumeroitu. Takuu 10 vuotta. Huoltopalvelu Suomessa.
Made in USA, valmistuspaikka lukee valaisimessa.

Toimitetaan lahjapakkauksessa monikielisten käyttöohjeiden kanssa. Pakkauksen mitat: 167 mm x 80 mm x 31 mm. Yrityslogo merkattavissa valaisimen runkoon laserilla jolloin logo pysyy tyylikkäänä pitkään.

Saatavilla seuraavat lisävarusteet:
- Valokartio pun: AM2ABPB
- Valokartio kelt: AM2ABRB
- Valokartio valk: AM2ABSB
- Taskupidike: 108-000-965

Maglite Spectrum-valaisinsarjassa saatavissa myös mallit punaisella, vihreällä ja lämpimän valkoisella valolla.