Please Wait...

Uutuus
3xAAA. 520-535nm vihreä valo
Perustiedot
Valmistaja: 
Tuotekoodi: 
XL50-S3SY7
Suositushinta (alv 0 %): 
69,00€
Takuu (kk): 
99

Vihreää 520-535 nm valoa tuottava LED kantakytkinvalaisin. Pieneen kokoonsa nähden poikkeuksellisen suorituskykyinen käsivalaisin. Tarkkaan valittu värisävy, jonka kanssa toimiminen on tehokasta, sillä silmä sopeutuu sen valossa nopeasti.

Säilyttää hämäränäön valkoista valoa paremmin, ja vihreä sävy myös vähentää silmien rasittumista pidempiaikaisessa käytössä. Erinomainen ulkoilmakäyttöön, sillä riistaeläimet ja kalat eivät yleensä säikähdä vihreää valoa, mutta joitain eläimiä se jopa houkuttelee luokseen, hyttysiä kuitenkaan ei. Vihreä valo on myös suositeltava valinta pelastuskäyttöön, sekä ammattipelastajille että vapaaehtoisille, sillä etäisyydet on helppo hahmottaa, se voidaan havaita jopa n. 2 km päästä ja vihreää valoa voi käyttää myös signaalina. Ihmissilmän erottelutarkkuus vihreässä valossa on parempi kuin esim. punaisessa, jolloin voidaan käyttää alempaa valonvoimakkuutta, ja alempi valonvoimakkuus on lähtökohtaisesti hämäränäön säilymisen kannalta tärkeämpi asia kuin valon värisävy. Vihreässä valossa myös värierottelukyky on parempi.

Yhdistelmävalokeila, joka näyttää samanaikaisesti sekä kauas että hyvin leveälle lähelle, jolloin näkee koko katselualueen kerralla. Keskialueen leveys säädettävissä käyttöetäisyyden mukaan.

QuickClick kantakytkimestä voit valita käyttötilan:
- 1 painallus: Max valo
- 2 painallusta: Energiansäästövalo (25%)
- 3 painallusta: Turvavilkku

Iskunkestävä 1 m, roiskevesitiivis. Suorituskykyä ei ilmoiteta ANSI FL1 standardin mukaisesti, koska se ei ole käyttökelpoinen testimenetelmä värillistä tai sävytettyä valo tuottavien valaisimien vertailuun.
Lentokonealumiinia, joka on anodisoitu parhaan korroosionkeston ja kulutuskeston saavuttamiseksi. Intelligent Energy Source Management -virranhallintaelektroniikka optimoi paloajan. Pituus: 12,1 cm. Halkaisija: 2,5 cm. Paino 104 g paristoilla, 49 g ilman. 3xAAA laadukkaat paristot sis. Jokainen valaisin on sarjanumeroitu. Takuu 10 vuotta. Huoltopalvelu Suomessa. Made in USA.

Toimitetaan lahjapakkauksessa monikielisten käyttöohjeiden kanssa. Pakkauksen mitat: 167 mm x 80 mm x 31 mm. Yrityslogo merkattavissa valaisimen runkoon laserilla jolloin logo pysyy tyylikkäänä pitkään.

Saatavilla seuraavat lisävarusteet:
- Valokartio pun: AM2ABPB
- Valokartio kelt: AM2ABRB
- Valokartio valk: AM2ABSB
- Taskupidike: 108-000-965

Maglite Spectrum-valaisinsarjassa saatavissa myös mallit punaisella, sinisellä ja lämpimän valkoisella valolla.