Please Wait...

Uutuus
3xAAA. Lämmin valkoinen valo
Perustiedot
Valmistaja: 
Tuotekoodi: 
XL50-S3SZ7
Suositushinta (alv 0 %): 
69,00€
Takuu (kk): 
99

Lämminsävyistä valkoista valoa tuottava LED kantakytkinvalaisin. Pieneen kokoonsa nähden poikkeuksellisen suorituskykyinen käsivalaisin. Soveltuu kaikenlaiseen yleiskäyttöön ja tarjoaa poikkeuksellisen hyvän värierottelukyvyn soveltuen erilaisiin tarkkuutta vaativiin asennustöihin ja ahtaissa paikoissa toimimiseen. Valon lämmin sävy myös vähentää silmien rasittumista pidempiaikaisessa käytössä.

Yhdistelmävalokeila, joka näyttää samanaikaisesti sekä kauas että hyvin leveälle lähelle, jolloin näkee koko katselualueen kerralla. Keskialueen leveys säädettävissä käyttöetäisyyden mukaan.

QuickClick kantakytkimestä voit valita käyttötilan:
- 1 painallus: Max valo
- 2 painallusta: Energiansäästövalo (25%)
- 3 painallusta: Turvavilkku

Iskunkestävä 1 m, roiskevesitiivis IPX4. Suorituskykyä ei ilmoiteta ANSI FL1 standardin mukaisesti, koska se ei ole käyttökelpoinen testimenetelmä värillistä tai sävytettyä valoa tuottavien valaisimien vertailuun. Tällä valaisimella kuitenkin näkee reilusti yli 100 m ja paloaika max asetuksellakin on yli 10 h.

Lentokonealumiinia, joka on anodisoitu parhaan korroosionkeston ja kulutuskeston saavuttamiseksi. Intelligent Energy Source Management -virranhallintaelektroniikka optimoi paloajan. Pituus: 12,1 cm. Halk: 2,5 cm. Paino 104 g paristoilla, 49 g ilman. 3xAAA laadukkaat paristot sis. Jokainen valaisin on sarjanumeroitu. Takuu 10 vuotta. Huoltopalvelu Suomessa.
Made in USA, valmistuspaikka lukee valaisimessa.

Toimitetaan lahjapakkauksessa monikielisten käyttöohjeiden kanssa. Pakkauksen mitat: 167 mm x 80 mm x 31 mm. Yrityslogo merkattavissa valaisimen runkoon laserilla jolloin logo pysyy tyylikkäänä pitkään - kuten valaisinkin.

Saatavilla seuraavat lisävarusteet:
- Valokartio pun: AM2ABPB
- Valokartio kelt: AM2ABRB
- Valokartio valk: AM2ABSB
- Taskupidike: 108-000-965

Tiedoksi: Tavallinen kylmää valkoista valoa tuottava LED saa jotkin värit (erityisesti ruskean, mustan ja punaisen) näyttämään lähes samalta kun lämmin valkoinen valo toistaa värit luonnollisemmin soveltuen erityisen hyvin esim. sähköasennuksiin, missä on tärkeää erottaa johtojen värit ja johdoissa olevat indikaattorit toisistaan.

Maglite Spectrum-valaisinsarjassa saatavissa myös mallit punaisella, vihreällä ja sinisellä valolla.