Please Wait...

CamelBak Tactical

Amerikkalainen CamelBak on maailman johtava juomaratkaisujen tarjoaja, alkuperäisvalmistaja joka on kehittänyt kädet vapaana -nesteytyksen. Juomarepun ja juomasäiliön synonyymi maailmalla on CamelBak.
Yrityksen tuotteet on laajalti patentoituja ja nerokas Big Bite Valve suukappale on alansa tunnetuin tuotekehityksen tulos. Perustettu vuonna 1989 Kaliforniassa USAssa. CamelBakin omistaa Vista Outdoor, ja samaan yritysryhmään kuuluu myös mm. suojalaseja valmistava Bollé Safety.
CamelBakin filosofiaan kuuluu parantaa nykyisiä ja kehittää edelleen uusia ratkaisuja jotta ihmiset joisivat enemmän vettä ja parantaisivat suorituskykyään. Jotta mahdottomista haasteista tulisi mahdollisia.
CamelBak on ainoa veden mukana kuljettamiseen tuotteita tarjoava valmistaja jolla on tarjonnassa koko kategoria laidasta laitaan: Juomapullot, juoma-asut, juomapullovyöt, juomavyöt, juomareput, juomasäiliöt, vedenpuhdistimet ja tarvikkeet, soveltuen sotilaskäyttön, pyöräilyyn, urheiluun, retkeilyyn, matkustukseen ja terveellisiin elämäntapohin.